“Lacrima Olea” el nou oli amb DOP Baix Ebre-Montsià que s’elabora a l’Agrícola de Godall Fins ara l’Agrícola de Godall, envasava dues varietats, l’oli verge i el verge-extra sota la marca Moli Clapises, però donat que formem part de la DOP, l’entitat volia treure un oli amb les característiques que determina la Denominació.

Després d’un gran esforç els 100 socis de la Cooperativa, estem orgullosos de produir i comercialitzar a partir d’aquesta campanya una nova marca d’oli sota el nom de “Lacrima Olea”, emparada amb la DOP Baix Ebre-Montsià.

Aquest oli te una acidesa de 0,3º i ha passat tots els permisos d’analítica i els tast d’olis corresponents. Aquest any se n’han elaborat més de 2.000 litres i es presenta en envasos numerats de 5 litres i de 0,750 cc.

Aquest oli ja s’ha presentat en dos certàmens, a la Fira de la Candelera a Molins de Rei on va tenir una molt bona acollida i també a la XXIV Fira de l’Oli de Jesús, on fins i tot va aconseguir situar-se en 3er. lloc al concurs de tast d’oli de collita pròpia.

 

lacrima-footer