Fira de l’oli i l’espàrrec

Un any més en complau comunicar-los que estem preparant una nova edició de la Fira de l’Oli i l’Espàrrec de Godall, que se celebrará el segon cap de setmana de març.

banner-fira

Al mateix temps, aprofitem per informar-los de que l’ any 2009 fou un any força important per la nostra entitat i per a la difusió del magnífic oli que elaborem: vam celebrar el 50è aniversari de la Secció Almàssera, amb la visita del Hble. Sr. Joaquim Llena, Conseller d’Agricultura, i, dins la passada edició de la Fira vam presentar oficialment la nova marca “Lacrima Olea”, Oli Verge Extra amb DOP (Denominació d’Origen Protegida Baix Ebre-Montsià), un Xef Adelf Moralesoli que ha tingut una molt bona acceptació entre els nostres clients, i, que a finals d’any, la revista CHEFSBOOK i dins la campanya IMPLICA’T, se’n va fer la presentació a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, amb una exposició de les característiques del producte, tast d’oli guiat i elaboració de receptes on l’oli era l’ingredient principal, a càrrec del cuiner Adelf Morales, xef del Restaurant TOPIK (Barcelona).

banner-fira2

Al llarg d’aquests dies de la Fira es podrà realitzar una visita guiada a les instal·lacions del nou molí d’oli per entendre el procés d’elaboració del nostre oli.